Montage van nieuwe kunststof kozijnen

 
Madeliefstraat te Rotterdam tijdens montage De nieuwe kozijnen worden klaar gemaakt voor montage. De zijkanten worden met comprimenrend celband geplakt voor een mooie aansluiting tussen de gevel en het nieuwe kozijn.

Na voorbereidingen voor de montage van nieuwe kozijn wordt het nieuwe kozijn afhankelijk van de bestaande constructie in de ontstane ruimte geplaatst en hierna wordt het kozijn na controle afgemonteerd.

 

Na afmonteren van het nieuwe kozijn kunnen de draaiende delen afgehangen worden en wordt het islolatieglas geplaatst..
Glaslatten worden door ons altijd aan de binnenzijde gemonteerd. Dit in verband met de inbraakwerendheid.

Afwerking van nieuwe kunststof kozijn

Voor de afwerking aan de binnenzijde maken wij gebruik van kunststof hardschuim met een dikte van 9mm. Het wordt ook gebruikt als windveren en boeidele. De binnenafwerking kan smal uitgevoerd worden, zodat er nog een gedeelte binnenmuur in het zicht blijft, naar wens kan ook eventueel afdeklatten geplaatst worden.

De naad tussen het profiel en het kunststof kozijn en de naad tussen het profiel en de binnen muur wordt afgekit met dezelfde kleur.

Met het aanbrengen van een nieuwe kunststof vensterbank, in vele kleurmogelijkheden, maakt de renovatie in zijn geheel af.

De monteurs gaan pas naar huis als alles naar wens is geleverd en geplaatst om u als een tevreden klant achter te laten.

 
Demontage en afvoer van oude kozijnen.
Aller eerste worden de oude, bestaande kozijnen verwijderd. Indien de huidige stelkozijnen in goede staat zijn wordt het nieuwe kozijnen over heen getrokken (T-profiel). Hierna worden het oud glas en glaslatten door ons afgevoerd.
De montage van oude kozijnen wordt met mogelijke groote zorg gedaan, om geen beschadigingen aan te brengen.
 
Kunststof kozijnen kunststof kozijnen prijzen Kunststof kozijnen Rotterdam Kunststof deuren Schuifpuien Dakkapel Terrasoverkappingen Montage Kozijnen kunststof vormen Voordelen van Kunststof kozijnen Kunststof Kozijnen het goedkoopst Kunststof gevelkozijnen kunststof kleuren Kunststof raamsystemen kunststof kozijnen en deuren Aluminium kozijnen en deuren kunststof profielen Direct af fabriek
Copyright © 2010 KomNed | Designed & Created by Fabrika - Steunt de Ondernemers Algemene Voorwaarden KomNed