Over KomNed

Bedrijfsprofiel

BENT U, op zoek naar betrouwbare leverancier van kunststofkozijnen, deuren, ramen, en/of schuifpui dan bent u hier bij KOMNED op het juiste adres.

Op deze pagina leggen wij uit wie we zijn en wat wij doen.

KOMNED KUNSTSTOF, is een onderneming die zich al bijna 15 jaar bezighoud met de productie, levering en plaatsen van kunststof producten bestemd voor de woningbouw in heel Nederland.
 
Onze kunststof en aluminium producten worden door ons, ingemeten en op maat geproduceerd en geplaatst.
Onze kunststof en aluminium producten worden door ons, ingemeten en op maat geproduceerd en geplaatst.

Wij maken met u duidelijke afspraken voor wat betreft planning, leverings-conditie , termijn en prijs. Wij leveren onze producten aan aannemers, Vereniging van huis eigenaaren, project ontwikkelaars en architecten. Ons ervaren vakkundig montage personeel staat garant voor een correcte uitvoering.

Indien u vragen heeft omtrent onze producten levering, of kwaliteitsgaranties, neem dan contact op met KOMNED door hier aan te klikken en uw vragen aan ons te stellen. Wij zullen dan voor nodige antwoorden zorgen.

Op volgende pagina’s vind u, referentie’s overzichten van onze producten, kwalieitsgarantie’s
KomNed Kunststof kozijnen en deuren
KVK te Rotterdam: 14090161

Op alle diensten en producten van KomNed zijn de algemene voorwaarden van toepassing die door de Nederlandse Bond van Timmerfabrieken ter Griffie van Kamer van Koophandel te Rotterdam zijn gedeponeerd.
Fouten en/of prijswijzigingen voorbehouden.

 
Kunststof kozijnen kunststof kozijnen prijzen Kunststof kozijnen Rotterdam Kunststof deuren Schuifpuien Dakkapel Terrasoverkappingen Montage Kozijnen kunststof vormen Voordelen van Kunststof kozijnen Kunststof Kozijnen het goedkoopst Kunststof gevelkozijnen kunststof kleuren Kunststof raamsystemen kunststof kozijnen en deuren Aluminium kozijnen en deuren kunststof profielen Direct af fabriek
Copyright © 2010 KomNed | Designed & Created by Fabrika - Steunt de Ondernemers Algemene Voorwaarden KomNed