Op deze pagina vindt u meer informatie over onze werkwijze.
Wij monteren zelf de kozijnen in onze eigen fabriek nadat wij de maten van de kozijnen gemeten hebben.
Ook beschikken wij over de capaciteiten om de kozijnen bij u te komen plaatsen, zodat wij de controle hebben van begin tot eind.
Hiermee kunnen wij u kwaliteit garanderen. Naast de kwaliteit waar wij garant voor staan, kunnen wij u ook kwaliteit garanderen als het gaat om de produkten die wij gebruiken om uw kozijnen in elkaar te zetten.
 
Meer informatie over onze fabricage, montage en de kwaliteits normen en keurmerken kunt u vinden onder de verschillende menu opties die u links van deze pagina treft.
 
Mocht u na het lezen van deze informatie nog steeds vragen hebben over een van deze onderwerpen, dan staan wij u uiteraard graag te woord. Hiervoor kunt u uw gegevens op de contact formulier invullen, zodat wij zo snel mogelijk contact met u opzoeken.
 
Klik hier om naar de contact pagina te gaan.
 
Kunststof kozijnen kunststof kozijnen prijzen Kunststof kozijnen Rotterdam Kunststof deuren Schuifpuien Dakkapel Terrasoverkappingen Montage Kozijnen kunststof vormen Voordelen van Kunststof kozijnen Kunststof Kozijnen het goedkoopst Kunststof gevelkozijnen kunststof kleuren Kunststof raamsystemen kunststof kozijnen en deuren Aluminium kozijnen en deuren kunststof profielen Direct af fabriek
Copyright © 2010 KomNed | Designed & Created by Fabrika - Steunt de Ondernemers Algemene Voorwaarden KomNed